2016 Eşarp Modelleri | Tesettur Foni
Resim Bulunamadı

2016 Eşarp Modelleri

30 Aralık 2015
3.418 views
  • Sponsor Bağlantı
    2016 Eşarp Modelleri

    Tesettür giyimde şık bir görünüme sahip olabilmeniz açısından tüm kıyafetlerin uyumlu bir şekilde belirlenmesi gereklidir. Eşarp modelleri incelendiği zaman tesettür giyim için oldukça fazla önem taşıdığını görebilirsiniz. Eğer uyumlu bir giyime sahip olmak istiyor iseniz burada mutlaka tüm tercih ettiğiniz ürünlerin uyumlu olması gerektiğini bilmelisiniz.

    Renk seçimleri ve aynı zamanda desen seçimleri incelenmeli ve bu doğrultuda kıyafetiniz ile en çok uyumlu olabilecek olan modelleri bulamalısınız. 2016 eşarp modelleri arasında bir araştırma yaptığımız zaman bu sene daha fazla parlak modellere denk geliyoruz. Fosforlu olan ürünler mat modellerden çok daha fazla tercih ediliyorlar ve bu şekilde kombin seçeneklerine uyumlu oluyorlar.

    Yeni sezon eşarp modelleri arasında bir inceleme yaptığımız zaman çok büyük ve aynı zamanda gereksiz desenlerin olmadığını göreceksiniz. Genel olarak tek renk olan ürünler tercih edilirken çiçek deseni en çok kullanılan desen seçenekleri arasında yer alıyor. İki renk olan ürünlerde de sadece eşarbın alt kısımlarında farklı bir renk tercih ediliyor. Renk seçeneklerine baktığımız zaman oldukça farklı renklerde olan ürünleri görebilirsiniz. Kırmızı ve bordo renkleri bu sezon en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

  • Bu Yazılar da ilginizi çekebilir
    Kış İçin En İyi Başörtü Trendleri
    Kış İçin En İyi Başörtü Trendleri
    Şal seçiminde önemli detaylar
    Şal seçiminde önemli detaylar
    Desenli Eşarp Modelleri
    Desenli Eşarp Modelleri
    Abiye Üstü Eşarp Modelleri
    Abiye Üstü Eşarp Modelleri
  • Yorum Yapmak İster misiniz?

    İsim ve mail adresinizi yazın. E-Posta adresiniz gizli kalacaktır.