2016 Pardesü Modelleri | Tesettur Foni
Resim Bulunamadı

2016 Pardesü Modelleri

30 Aralık 2015
3.815 views
  • Sponsor Bağlantı
    2016 Pardesü Modelleri

    Tesettür giyimin olmazsa olmazları arasında pardesü tercihleri gelmektedir. Son derece farklı modelleri ve renk seçenekleri ile birlikte 2016 perdesü modelleri birçok bayanın ilgi ile merak ettiği tasarımları barındırmaktadır. Öncelikle yeşil ve bordo gibi renklerin sunulduğu modelleri barındıran ürünler göz doldururken siyah renk her sene olduğu gibi bu sene de birçok kişi tarafından tercih edilmektedir.

    Gündelik giyimde tercih edilen pardesü modelleri arasından bir karar verilirken son derece sade olan modellerin karşınıza çıktığını görebilirsiniz. Her sene olduğu gibi bu sene de incelemeler yapıldığı zaman düğme detayları oldukça fazla ilgi çeken ürünler arasında yer almaktadır. Aynı zamanda kemer detayı da yeni sezon ürünlerde oldukça fazla görebiliyoruz.

    İncelemeler yapıldığı zaman 2016 bayan pardesü modelleri içerisinde kalın kumaşlardan üretilmiş olan tasarımlara da denk geliyoruz. Daha önce ki sezonlarda karşımıza çok fazla çıkmayan bu kumaşlar yeni sezonda oldukça fazla dikkat çekecek gibi duruyor. Üstelik yeni sezonda genel olarak deri detayı da ürünlerde karşımıza çıkan detaylar arasında yer alıyor. Kürk detayı da yeni sezonun vazgeçilmez detayları arasında yer alıyor.

  • Bu Yazılar da ilginizi çekebilir
    Genç Tesettür Spor Kaban Modelleri
    Genç Tesettür Spor Kaban Modelleri
    Armine Tesettür Giyim Pardesü Modelleri
    Armine Tesettür Giyim Pardesü Modelleri
    Tuğba Venn Pardesü
    Tuğba Venn Pardesü
    Kayra Trençkot Modelleri
    Kayra Trençkot Modelleri
  • Yorum Yapmak İster misiniz?

    İsim ve mail adresinizi yazın. E-Posta adresiniz gizli kalacaktır.