2016 Tesettür Giyim Modelleri | Tesettur Foni
Resim Bulunamadı

2016 Tesettür Giyim Modelleri

15 Şubat 2016
3.511 views
  • Sponsor Bağlantı
    2016 Tesettür Giyim Modelleri

    Tesettür modası her sene bizi farklı akımlara götürüyor ve de her sene değişen moda ile birlikte kişiler tarz yeniliğine gidiyorlar. Bayanlar için her zaman modaya uygun kıyafet seçimi son derece büyük bir önem taşır. Konu tesettür olduğu zaman eskiden seçenekler gerçekten de çok azdı ancak şimdi tesettür modası oldukça dikkat çeken ve de takip edilen bir moda oldu.

    Tesettür Giyim Tarzı Neye Göre Belirlenmelidir?

    Kendiniz için seçeceğiniz tesettür kıyafetleri arasında incelemeler yaparken ilk olarak vücut yapınıza uygun olan kıyafet seçimlerine bakmalısınız. Örneğin kısa boylu hanımlar için çok uzun tunikler doğru tercih olmaz ve de boylarını daha kısa gösterebilir. Elbise tercihi daha doğru olacaktır.

    • Bunun yanı sıra renk seçimleri son derece büyük bir önem taşımaktadır. Örneğin esmer bayanlar için mükemmel duran bir renk sarışın bayanlara yakışmayabilir. Burada kendi ten renginize uygun olan kıyafet seçimleri yapmanız gereklidir.
    • Kıyafetleri seçerken ve de kombin yaparken renk uyumlarına dikkat etmeniz gereklidir. Tercih ettiğiniz aksesuarlar olacaksa bunları seçerken de mutlaka uyumlu renklerde olmasına dikkat etmelisiniz.
    • Tesettür giyim amacını unutmadan kıyafetlerinizi seçmelisiniz. Vücut hatlarınızı belli etmeyen bir giyim tarzı seçmeniz daha doğru olacaktır. Örneğin seçtiğiniz pantolon dar ise mutlaka tunik seçerken bol bir tercih yapmalısınız.

    2016 Tesettür Markalarının Yeni Sezon Modelleri

    Yeni sezon tesettür giyim modelleri arasında bir inceleme yaptığımız zaman öncelikle kişileri yoran renklerin dışında daha sade olan modellerin yer aldığını görebiliyoruz. Spor tarz benimseyen kişiler için çok daha doğru bir tercih gibi duruyorlar.

    • Sade ve şık modeller günlük giyim tarzında daha fazla tercih ediliyorlar. Bu şekilde kişiler kendileri için sade bir tarz belirliyorlar. Çok fazla gösterişli olan ve de ekstra çok fazla detaya sahip olan modellerin yerine daha şık ve zarif modeller tercih ediliyorlar.
    • Fuşya, koyu yeşil ve bunun dışında lacivert gibi renkler daha fazla tercih edilen renkler arasında yer alıyorlar. Sizde seçimlerinizi yaparken buna uygun bir şekilde renk seçimleri yapmalısınız.
    • Kadife modeller en çok tercih edilen seçenekler arasında yer alıyorlar ve de özel geceler için bayanların en çok tercih ettiği tasarımlar oluyorlar. Yeni sezonda sizde kadife elbiseler için dolabınızda yer açmalısınız.
    • Gündelik giyim için daha spor tarzlar tercih eden bayanlar için kot gömlek tarzında seçimler daha doğru olacak gibi duruyorlar. Renk seçimleri de açık mavi tonlarında hazırlanmış olan tasarımlar ilgi çekecek modeller arasında yer alıyorlar.

    Sizde tesettür giyim tercih eden bir bayan iseniz, o halde mutlaka tercih edeceğiniz tasarımların yeni sezon için uygun olan modeller arasında yer almasına dikkat etmelisiniz. Değişik renkleri incelemeli ve de belki de daha önce hiç bakmadığınız farklı modelleri bile değerlendirmelisiniz. Bu şekilde kendiniz için en doğru olan tarzı belirleyebilirsiniz.

     

  • Bu Yazılar da ilginizi çekebilir
    Armine Tesettür Kap Modelleri
    Armine Tesettür Kap Modelleri
    Tesettür giyimde Almanya modası
    Tesettür giyimde Almanya modası
    Alvina Giyim
    Alvina Giyim
    Kısa Boylu kadınlar İçin Giyim Tüyoları
    Kısa Boylu kadınlar İçin Giyim Tüyoları
  • Yorum Yapmak İster misiniz?

    İsim ve mail adresinizi yazın. E-Posta adresiniz gizli kalacaktır.