Neva Style Trenckot Elbiseleri | Tesettur Foni
Resim Bulunamadı

Neva Style Trenckot Elbiseleri

18 Ocak 2021
400 views
  • Sponsor Bağlantı
    Neva Style Trenckot Elbiseleri

    Trençkotlar ince yapıları ve sade modelleri ile sonbahar başta olmak üzere bahar aylarının vazgeçilmez parçalarından bir tanesidir. Her yıl yeni moda kavramları gelse dahi trençkot modası asla eskimemekte hatta her geçen yıl yeni modelleri ile daha çok tercih edilip moda olmaktadır.

    Neva Style, pek çok tesettür giyim ürünü tasarladığı gibi tesettürlüler için trençkotta tasarlamaktadır. Yenilikçi, modern ve şık Trençkotları ile her yıl olduğu gibi bu yıl da Neva Stye trençkot modelleri sıkça tercih edilmektedir.

    Farklı Renkler

    Trençkotlar genellikle krem ve toprak renklerinden üretilmekteyken bu yıl siyah, pembe, mavi ve yeşil gibi pek çok renk kullanıldığı görülmektedir. Siz de sıradan toprak rengi trençkot kullanmak istemiyorsanız ve farklılık istiyorsanız farklı çeşit çeşit renkteki trençkotları tercih edebilirsiniz.

    Kapüşonlu Trençkotlar

    Trençkotlar genellikle kapüşonlu üretilmemektedir. Ancak yeni modellerde görülüyor ki kapüşonlu trençkotlar oldukça moda olacak. Paraşüt kumaşından üretilmiş trençkotlarda genellikle kapüşon kullanılmaktadır.

    Canlı Desenler

    Canlı desenler, her yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça moda. Trençkotta kullanılan rengarenk canlı desenler son günlerde trend sayılmaktadır. Pembe, mor, mavi gibi canlı renklerden oluşan büyük doğal desenlerin basıldığı Trençkotlar ile kombinlerinize renk ve ayrı bir hava katabilirsiniz.

    Deri

    Her kumaştan trençkot üretildiğini görmek mümkündür. Deri de bu kumaşlardan bir tanesi olmak ile birlikte trençkota modern bir görünüm vermektedir. Deri trençkotları sade ve şıklaştırmak istediğiniz kıyafetleriniz ile kombinleyerek tarzınıza tarz katabilirsiniz.

    Düğmeler

    Trençkot deyince akla ilk olarak büyük geniş bir yaka modeli ardından da yuvarlak büyük düğmeler gelmektedir. Trençkota ayrı bir hava katan düğmeler bu yıl da bir klasik olarak trençkotlarda boydan boya yer almaktadır. Belirli modellerde düğmeler yalnızca ortada yer almakta ve kemer ile birleşmektedir. Bu da yine bu yılın trençkot modası sayılabilecek modellerden bir tanesidir.

    Kemer

    Trençkotların büyük bir kısmında yine aynı kumaştan kemerler yer almaktadır. Bu kemerler trençkota biçmini vermektedir. Ancak her trençkotta kemer yer almamaktadır. Kemersiz trençkotların kumaşı kemerlilere göre değişiklik gösterebildiği gibi aynı da olabilmektedir. Siz de trençkot almayı düşünüyorsanız bahar ayları için kemerli trençkotları yaz ayları için ise kemersiz olanlarını tercih edebilirsiniz.

  • Bu Yazılar da ilginizi çekebilir
    Bwest Tunik Modelleri
    Bwest Tunik Modelleri
    Yurt Dışı Tesettür Mağazaları
    Yurt Dışı Tesettür Mağazaları
    Nayla Collection Ferace Abaya Modelleri
    Nayla Collection Ferace Abaya Modelleri
    Zühre Elbise Modelleri
    Zühre Elbise Modelleri
  • Yorum Yapmak İster misiniz?

    İsim ve mail adresinizi yazın. E-Posta adresiniz gizli kalacaktır.