Moda Tesettür Şık Tunikler | Tesettur Foni
Resim Bulunamadı

Moda Tesettür Şık Tunikler

1 Aralık 2020
1.056 views
  • Sponsor Bağlantı
    Moda Tesettür Şık Tunikler

    Taze ve güncellenmiş stiller içinde tesettür modasında büyük payı olan tunikler, her sezon yeni modelleri ile kapalı bayanlarımıza sunuluyor. Bu sezonda yine oldukça farklı tarzlar olmasının yanında klasik modeller de yerini aldı. Çok yönlü bir kıyafet olmasının yanında rahat, kolay kombinlenen, “Giy çık” tarzına çok uyumludur.

    Tesettür mağazalarını dolduran moda tesettür şık tunikler hangi modeller olduğunu merak ediyorsanız sizleri en çok tercih edilen modellerle buluşturacağız. Tabi bu modelleri sizlere sunarken moda tüyolarını da paylaşmayı unutmadık.

    Çok Satan Spor Tesettür Tunikler

    Dışarısı biraz soğuk olduğu zaman tuniklerinizin görünmeyeceği düşüncesine kapılmayın. Soğuk havalarda bile tunik giyebilirsiniz. Hatta spor tesettür tunikler bu konuda ön sırayı aldı. Çok satan spor tesettür tunikler arasında kapişonlu olanlar dikkati çekiyor. Kapişonlu tunik, üzerine şişme uzun ya da kısa yelek, altına kalem etek ya da bol pantolonla kombininiz hazır ve artık dışarı çıkabilirsiniz.

    Çok satan tunikler de bir başka model ise kanguru cepli tunikler. Genç tesettürlü bayanlarımızın üzerinde sıkça rastladığınız kanguru cepli tunikler şık olmanızın yanında cebinize bir şeyler koymak adına da çok kullanışlı oluyor. Genelde tek renk ve yazı baskılı olanlar çok satanlar arasında.

    Bu modeller dışında bir de normal tunik boyundan daha uzun olan ayak bileğine yakın boyda olan tunikler de bu senenin gözde tunikleri.

    Spor tunikler yanında elbette şık tuniklerde var. Özellikle çalışan tesettürlü bayanların üzerinde triko tunikler, deri tunikler, gömlek tunikler vs. sıkça görebilirsiniz. İş toplantılarında, özel gecelerde, parkta, alışverişte kısacası her türlü aktivite de tercih edilebilir ve her türlü alt giyimle kombin yapılabilir. Ayrıca istediğiniz aksesuar ile de harmanlayabilirsiniz.

    Tunik fiyatları ise kumaş kalitesine göre değişiklik gösteriyor. Genelde 25 TL’den başlayıp, daha üst rakamlarda da tunikler görebilirsiniz. Her yaştaki tesettürlü bayana hitap eden tunik modelleri rengarenk, çeşit çeşit desenlerle sizleri bekliyor. Aşağıda hazırladığımız görselleri inceleyip, kendi kombininize, tarzınıza uygun tunik tercihi yapabilirsiniz.

  • Bu Yazılar da ilginizi çekebilir
    Spor Tesettür Tunik Modelleri ve Fiyatları
    Spor Tesettür Tunik Modelleri ve Fiyatları
    Refka Tunik Modelleri
    Refka Tunik Modelleri
    Alia Gömlek ve Tunik Modelleri
    Alia Gömlek ve Tunik Modelleri
    Bwest Tunik Modelleri
    Bwest Tunik Modelleri
  • Yorum Yapmak İster misiniz?

    İsim ve mail adresinizi yazın. E-Posta adresiniz gizli kalacaktır.