Bayram Tatili için kombin önerileri | Tesettur Foni
Resim Bulunamadı

Bayram Tatili için kombin önerileri

20 Mayıs 2020
1.143 views
  • Sponsor Bağlantı
    Bayram Tatili için kombin önerileri

    Havaların ısınması ile bir çok kişi için bavul hazırlıklarının başladığını söyleyebiliriz. Seyahatlerinizde şık olmanız adına dikkat edeceğiniz bir kaç öneri sayesinde bavulunuzu vakit kaybetmeyen hazırlayabileceksiniz hadi başlayalım! Bayram tatili için kombin önerileri…

    Yağmur yağar düşüncesi ve tıkış tıkış bavullar

    Gittiğiniz bölgenin iklimi ve yağış durumunu göz önünde bulundurarak sadece bir kaç şey almanızı öneririz. Buda bir kap veya yağmurluk tarzında bir trençkot olabilir.

    Her tür üründen birer tane

    Kombin yapmanızı sağlamak adına doğru kombinleri veya aynı parça ile birden fazla kombini seçeceğiniz ürünleri farklılaştırdığınızda yapabilirsiniz.

    Yanınıza tunik, etek, pantolon, bluz veya gömlek her birinden birer tane alın.

    Modaya çok da bağımlı kalmayın

    Yapacağınız kombinlerde modadan ilham alın lakin moda konusunda da illa ki kombinlerinizi bir örnek yapacaksınız diye takılı kalmayın. Öyle ki bir çoğu zaman birbirinden bağımsız seçmiş olduğunuz kıyafetler ile oldukça şık gözükebilmektesiniz.

    Ayrıca modada trend olan sezonun renklerini de es geçmeyin!

    Rahat kombinler

    Her zaman için en ideal seçim rahat ve salaş kombinler olmakta. Hem şık gözükebilir hem de rahat bir tatilin kapılarını bu sayede aralayabilirsiniz.

    Bayram tatili için kombin önerileri yaparken evde kıyafetlerinizi de deneyebilirsiniz. Öyle ki önceden giyeceğiniz kıyafetleri üzerinizde görerek set set koymanız işinize yarayacaktır. Hangi renk kıyafetle hangisinin daha uyumlu olacağını da göz ardı etmemenizi öneririz.

    Ayakkabı ve takı konusuna değinecek olursak; Ayakkabı seçimi konusunda seyahat edeceğiniz bölgeye göre rahat klasik ayakkabıları veya spor ayakkabı modellerini mevsim koşuluna göre ise bir diğer alternatif olarak sandalet ayakkabı seçiminde bulunabilirsiniz. Takı olarak da seçeceğiniz kıyafete göre kıyafetiniz sade ise göz dolduran takıları kıyafetiniz oldukça renkli ve desenli ise sadece saat veya bileklik türü tercih edebilirsiniz.

  • Bu Yazılar da ilginizi çekebilir
    İlkbahar Yaz Tesettür Tatil Kombinleri
    İlkbahar Yaz Tesettür Tatil Kombinleri
    Yazlık tesettür kombinleri ve rotalar
    Yazlık tesettür kombinleri ve rotalar
    Alfasa Tesettür Mayolar
    Alfasa Tesettür Mayolar
    Mayovera Tesettür Mayolar
    Mayovera Tesettür Mayolar
  • Yorum Yapmak İster misiniz?

    İsim ve mail adresinizi yazın. E-Posta adresiniz gizli kalacaktır.