2016 Armine Yaz Koleksiyonu | Tesettur Foni
Resim Bulunamadı

2016 Armine Yaz Koleksiyonu

9 Ağustos 2016
1.917 views
  • Sponsor Bağlantı
    2016 Armine Yaz Koleksiyonu

    Tesettür giyimin en çok sevilen isimlerden bir tanesi olan Armine tesettür giyim modelleri ile bu yıl da her zevke hitap eden ve her yerde kullanabileceğiniz parçalar sunuyor. Markanın tasarladığı kıyafet parçaları farklı koleksiyonlar, kombinler açısından oldukça şık parçalar içeriyor. Özellikle yaz aylarında bayanların hem dış giyim hem de günlük yaşam için kullandığı tunikler ilk sırada yer alıyor. Armine tesettür giyim tasarımları için hazırlanan tunikler diz boyunda olduğu için son derece kullanışlı. Tek renk olarak ya da desenli bir tema seçerek kullanabileceğiniz modeller kotlarla, dar paça pantolonlarla ya da bol paça pantolon ve eteklerle kombinlemek için son derece ideal olacaktır.

    Armine tesettür giyim modeli olarak elbette en çok dikkat çeken parçalardan bir tanesi de kaplar. Şık ve elegan tarzı ile dikkat çeken kap modelleri aynı zamanda ince astarsız tasarımları ile yaza hazır hale getirilmiş. Buna ek olarak pastel renk tonlarının moda olması ile marka kap modellerine de modayı yansıtmış. Aradığınız modelde ve uygun bir şekilde kullanabileceğiniz bu modeller hem yaz aylarında hem de sonbahar dönemlerinde en çok kullanacağınız kıyafetlerden bir tanesi olabilir. Kap modelleri kullanım itibari ile çok rahat imkanlar sağlıyor elbette. Ancak Armine kap modelleri arasında kullanabileceğiniz modellerde istediğiniz boy aralığını da seçebiliyorsunuz. Şık bir tasarım ve istediğiniz renk tonunda bir kap ile bu yaz en şık siz olabilirsiniz.

    Bayanların son yıllarda kullanmayı çok sevdiği kıyafetlerden bir tanesi de yelekler. Yelekler de en az tunik ve kaplar kadar dış giyimin bir parçası haline geldi. Hazırlanan Armine tesettür yelek modelleri de hem mevsime uygun olması hem de dış giyim için rahat kalıplar sunması normal bedenler ve büyük bedenler için farklı seçenekler sunulmasını sağlıyor. Kot kumaşı ile hazırlanan yelek modellerini günlük hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu tarz modeller daha çok kot pantolonlar, boru paça kumaş pantolonlar ya da eteklerle kombinlenebiliyor. Bunun dışında isterseniz daha şık bir kumaş seçimi yaparak abiye olarak da Armine tesettür yelek modellerini kullanabilirsiniz.

    Farklı kıyafet seçenekleri ile tesettür giyime yeni bir boyut kazandıran Armine tesettür hem her yaştan bayanın kullanabileceği hem de özel davet ve gecelerde kullanılabilecek sayısız ürün içeriyor. Bunun yanı sıra kalitesi ile de dikkat çeken markanın modellerinde her beden için uygun kalıpları bulabiliyorsunuz. Kaliteli kumaş yapısına sahip olan modeller kullanmanız halinde ilk günkü şeklinde kalıyor. Ayrıca bilmediğiniz bir markadan daha yüksek fiyatlara alabileceğiniz bir kıyafeti Armine ‘nin indirim dönemlerini takip ederek daha ekonomik hale getirebilirsiniz. Kot ve kumaş tasarımlar, aksesuarlar, dış giyim ürünleri ya da günlük hayatta kullanabileceğiniz diğer parçaları bir arada bulabilirsiniz.

  • Bu Yazılar da ilginizi çekebilir
    Armine Tesettür Kap Modelleri
    Armine Tesettür Kap Modelleri
    Tesettür giyimde Almanya modası
    Tesettür giyimde Almanya modası
    Alvina Giyim
    Alvina Giyim
    Kısa Boylu kadınlar İçin Giyim Tüyoları
    Kısa Boylu kadınlar İçin Giyim Tüyoları
  • Yorum Yapmak İster misiniz?

    İsim ve mail adresinizi yazın. E-Posta adresiniz gizli kalacaktır.