Yeni Sezon Kışlık Büyük Beden Tunikler | Tesettur Foni
Resim Bulunamadı

Yeni Sezon Kışlık Büyük Beden Tunikler

25 Kasım 2015
2.870 views
  • Sponsor Bağlantı
    Yeni Sezon Kışlık Büyük Beden Tunikler

    Tunikler bayanlarımızın artık dolaplarında değişmeyen kıyafetlerden oldu. Kolayca kombinlenen tunikler kapalı bayanlarımızın daha çok kullandığını görsek de artık açık bayanlarımız da tunikleri kullanmaktadır. Hem günlük hem de özel gece için farklı tunik modelleri de üretilmektedir. Bizlerde yeni sezon kışlık büyük beden tunik modellerini sizlere tanıtacağız.

    Yeni sezon kışlık büyük beden tunikler olarak günlük ya da iş yaşamınızda kullanacağınız modellere yer verdik. Bu modellerde bu sene deri detaylar, ekoseli, önden düğmeli, fermuarlı, belden kemerli gibi modelleri vardır. Genelde hangi modelleri daha çok seviyorsanız ya da kombine edeceğinizi düşünüyorsanız o tunikten yana tercih yapınız. Fakat burada dikkat etmeniz gereken tek nokta sizi zarif göstermesidir. Çünkü bazı tunikler giydiğiniz zaman zarif göstermek yerine aksine sizi daha kilolu gösterebilir. Bundan dolayı sizi daha zayıf gösterecek tunikler deneyin. Büyük beden olarak 46-48-50 ve 52 bedenlerde olmaktadır. Ayrıca fermuarlı yada düğmeli tuniklerin kullanımı daha rahat olduğunu belirtelim.

    Bizlerde yeni sezon kışlık büyük beden tunikler satan sitelerden modelleri bir araya getirdik. En uygun ve tercih edilen modeller şöyledir:

     

     

  • Bu Yazılar da ilginizi çekebilir
    Alia Büyük Beden Koleksiyonu
    Alia Büyük Beden Koleksiyonu
    Tuğba Venn Pardesü
    Tuğba Venn Pardesü
    Refka Tunik Modelleri
    Refka Tunik Modelleri
    Büyük Beden Bluz Modelleri
    Büyük Beden Bluz Modelleri
  • Yorum Yapmak İster misiniz?

    İsim ve mail adresinizi yazın. E-Posta adresiniz gizli kalacaktır.