2016 Yılı Tesettür Gelinlik Trendleri | Tesettur Foni
Resim Bulunamadı

2016 Yılı Tesettür Gelinlik Trendleri

7 Aralık 2015
2.384 views
  • Sponsor Bağlantı
    2016 Yılı Tesettür Gelinlik Trendleri

    Düğün hazırlıkları yavaş yavaş başlarken, öncelikle gelinliğinizi seçmeniz gerekir. Düğünün en önemli alışverişi olduğundan dolayı aceleye getirmemelisiniz. Tercihlerinizde doğru yöntem izlemek istiyorsanız, o halde kolları sıvayıp, 2016 yılı tesettür gelinlik trendlerini incelemelisiniz.

    2016 yılı tesettür gelinlik trendlerinde göze çarpan detaylar vardır. Öncelikle gelinliğin kol kısımları uzun olmalıdır. Vücut teninizi göstermeyecek tarzda tasarlanması gerekir. Bu kısımlarda dantel detaylar, tül detaylar ve işlemeler kullanılabilir. Eğer omuz kısmınız dar ve düşük ise karpuz kollu gelinliklerde tercih edebilirsiniz. Bunun dışında ise pelerinli gelinlikler yavaş yavaş kendinizi ön plana çıkarttı. Bayanlarımızın yeni trendlerinden olan pelerinli gelinlikler, 2016 yılında da çok trend olacak.

    Tesettür gelinlikler de yine karşımıza 2016 yılında işlemelerle bezenmiş modeller çıkıyor. Özellikle gösterişe oldukça düşkün olan kapalı bayanlarımız inci işlemeler, altın pullar, çiçeklerle bezenmiş gelinliklere bakabilir. Tabi ki bu tarz gelinlikler de ise ne kadar çok işleme artarsa fiyatlarında da değişiklik olacaktır. En düşük 2016 tesettür gelinlikler 750 TL’den başlamaktadır.  O halde 2016 yılı tesettür gelinlik modellerimizi inceleyerek fikir alıp, gelinliğinizi bulabilirsiniz.

     

  • Bu Yazılar da ilginizi çekebilir
    Tesettür Gelinlik Modelleri
    Tesettür Gelinlik Modelleri
    Nihan Peker Gelinlik Modelleri
    Nihan Peker Gelinlik Modelleri
    Kasnak İşi Gelinlik Modelleri
    Kasnak İşi Gelinlik Modelleri
    Alisse Nuera Gelinlik Modelleri
    Alisse Nuera Gelinlik Modelleri
  • Yorum Yapmak İster misiniz?

    İsim ve mail adresinizi yazın. E-Posta adresiniz gizli kalacaktır.