2016 Tesettür Tunik Modelleri | Tesettur Foni
Resim Bulunamadı

2016 Tesettür Tunik Modelleri

16 Şubat 2016
5.224 views
  • Sponsor Bağlantı
    2016 Tesettür Tunik Modelleri

    Tesettür giyim tercih eden bayanların en çok kullandıkları kıyafetler arasında tunikler gelmektedir. Çünkü pantolon ile birlikte kullanıldıklarında hem şık bir görünüm sağlarlar hem de aynı zamanda değişik tarzlar için uygun olabilecek birçok farklı modelleri vardır.

    Yeni Sezon Tesettür Tunik Modelleri

    Bayanlar için tesettür giyim denildiği zaman akla tunikler gelmektedir. Elbette ki her tarz için farklı modeller vardır ancak her sene belirli modeller herkes tarafından tercih edilmektedirler.

    • Yeni sezon tesettür tunik modelleri arasında bir inceleme yaptığımız zaman biraz daha ince kumaşların tercih edildiğini görüyoruz. Nerede ise uzun gömlek havasında olan tuniklerle birlikte gerçekten de şık duracaksınız.
    • Sokak modasına baktığımız zaman tunik modelleri arasında bambaşka tarzların olduğunu görüyoruz. Ekstra detaylar incelendiğinde sadece kemer detayı ve düğme detayı gibi oldukça sade detaylar dikkatleri çekiyor.
    • Farklı renkler ve de değişik desenlerin yerini tek renk ve sade olan modeller almış gibi duruyorlar. Daha çok sade bir şıklık tercih eden bayanlar için bu tasarımlar dikkatleri çekiyor.
    • Yaka detayları yeni sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Farklı yaka detayları birçok kişinin ilgisini çekiyor. Bebe yaka modeller ve bunun dışında farklı yakalar ile süslenen tunikler tesettür modası için vazgeçilmezler arasında yer alacak gibi duruyorlar.

    Tesettür Tunik Gömlek Modelleri

    Yeni sezonda kısa gömleklerin yerini tesettür tunik gömlek modelleri almış gibi duruyorlar. Farklı renkler ve de değişik tarzlar ile birlikte birçok kişinin beğenebileceği şekilde hazırlanmışlardır. Herkes kendi tarzı için en uygun olabilecek modelleri inceleyebilir ve de tercih edebilir.

    • Önü kısa ve arkası uzun olarak kesilmiş olan tunikler bu sezon karşımıza en çok çıkan modeller arasında yer alıyorlar. Genel olarak spor bir tarz benimseyen bayanlar kot gömlek tarzında olan tasarımlara bakıyorlar ve de tercih ediyorlar.
    • Yeni sezon için tuniklere göz attığımız zaman karşımıza etek kısımları püsküllü olan modeller çıkıyorlar ve de birçok kişi tarafından tercih ediliyorlar. Sizde bu şekilde püsküllü modellere bakabilirsiniz.
    • Aynı zamanda yeni sezonda gençler için hazırlanmış olan gökkuşağı tarzında rengarenk tunik gömlekler ilginizi çekecektir.
    • Deri detayını her yerde görmeye alıştığımız bu sezonda tuniklerde deri detayları ile süsleniyorlar. Deri kemerler kalın ve ince kesimlerle birlikte tuniklere bambaşka bir hava katılıyor.
    • Ekose olan modeller de yeni sezonda birçok kişi tarafından tercih edilen seçenekler arasında yer alıyorlar. Ekose farklı dönemlerde her zaman moda olan bir detay olduğu için bu sezonda yine karşımıza çıkıyor.

    Sizde kendiniz için uygun olabilecek olan modelleri inceleyebilir ve de yeni sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alan gömlek tuniklere bakabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey renk seçeneklerine bakarken size yakışan ve de vücut yapınıza en uygun olan tuniklere bakmak olacaktır. Modayı takip ederken kendinize uygun olabilecek şekilde tercihler yapmalısınız.

  • Bu Yazılar da ilginizi çekebilir
    Armine Tesettür Kap Modelleri
    Armine Tesettür Kap Modelleri
    Tesettür giyimde Almanya modası
    Tesettür giyimde Almanya modası
    Alvina Giyim
    Alvina Giyim
    Kısa Boylu kadınlar İçin Giyim Tüyoları
    Kısa Boylu kadınlar İçin Giyim Tüyoları
  • Yorum Yapmak İster misiniz?

    İsim ve mail adresinizi yazın. E-Posta adresiniz gizli kalacaktır.